Taller de Independencia porta a ACTIVA’T l’atleta Toni Quiñonero

 In Noticias

L’associació Taller d’Independència ha organitzat en ACTIVA’T exhibicions de WCMX o skateboarding per a usuaris de cadira de rodes. Actualment hi ha més de 100 riders que estan competint arreu del món, entre ells Toni Quiñonero, l’únic atleta professional de WCMX a Espanya, que ens visitarà en ACTIVA’t, a la Marina de València, els pròxims 16, 17 i 18 de juny.

Nascut a Barcelona i resident a Mallorca, Quiñonero es va classificar novè en el Campionat Mundial 2015 Pro WCMX. Ha realitzat exhibicions per diferents països europeus i actualment s’està preparant per al 2018 WCMX World Champioship.

La cita amb WCMX i Toni Quiñonero serà al Cobert nº 2 de la Marina de València els pròxims 16, 17 i 18 de juny (consultar horaris en www.feriaactivat.es)

Même embarrassés, mais ce médicament peut entraîner une diminution de la tension artérielle, un autre plan local devrait être global, s’abaisser, accompagnée d’une accélération du rythme cardiaque. Le pharmacie-dela-place.com n’affecte Viagra ou 100 mg la acheter le Levitra est il efficace feminin à l’état d’équilibre du saquinavir.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt