que és activat?

ACTIVA’T és un espai expositiu per a tot tipus d’associacions i entitats relacionades amb la mobilitat per a l’autonomia personal, associacions d’usuaris, així com les principals empreses i marques del sector de la mobilitat. És l’esdeveniment que no et pots perdre, una trobada que pretén fomentar el moviment, l’autonomia, la seguretat i els beneficis d’estar actiu.

ACTIVA’T vol fer una crida d’atenció sobre les persones amb diversitat funcional i els seus problemes de mobilitat. Vol ser punt de trobada de les diferents associacions de diversitat funcional per a donar a conèixer les seues activitats i programes, així com de les principals empreses del sector que mostraran les seues novetats al públic.

En definitiva, ACTIVA’T pretén ser un punt de trobada per a promoure entre les valencianes i els valencians la mobilitat sense barreres, la vida activa a qualsevol edat, la necessitat de moure’s de totes les persona, amb o sense diversitat funcional.

És l’esdeveniment que no et pots perdre, una trobada que cerca fomentar el moviment, l’autonomia, la seguretat i els beneficis d’estar actiu.

Tot això de la mà del concepte mobilitat sostenible, amb zero emissions, l’ús responsable dels mitjans de transport urbà i la seguretat vial, accions necessàries per a convertir València en una ciutat més humanitzada i sostenible per a tothom. I tot en un espai lúdic amb un extens programa d’activitats dedicades a tots els públics amb exhibicions, jocs, circuits i moltes coses més.

objectius

CONSCIENCIACIÓ

Conscienciar a la ciutadania de les múltiples barreres (urbanístiques, arquitectòniques, cíviques, de comunicació…) que dificulten, o priven a les persones amb diversitat funcional la seua plena inclusió social

 

SENSIBILITZACIÓ

Sensibilitzar a la ciutadania en matèria de mobilitat urbana, sostenibilitat i defensa del medi ambient, animant a canviar algunes inèrcies dels seus comportaments

 

DIFUSIÓ

Donar a conèixer els serveis, programes i productes que en matèria de mobilitat per a l’autonomia personal realitzen diferents empreses, entitats i organismes, tant públics com a privats

 

promoció

Donar a conèixer la Comunitat Valenciana a les persones amb mobilitat reduïda de la resta d’Espanya i també d’Europa. La Comunitat Valenciana és un lloc ideal no solament per a viure sinó també per a fer turisme.

 

Business executives interacting with each other

A QUI ENS DIRIGIM?

Associacions de persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional, associacions d’esportistes amb mobilitat reduïda, clubs esportius, associacions de persones amb diversitat funcional, associacions de jubilats, empreses i marques del sector de la mobilitat sostenible i mobilitat per a l’autonomia personal, hotels, agències de viatge, empreses de transport públic i privat, i a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguen convertir la Comunitat Valenciana en un territori sense barreres, amb mobilitat per a totes i tots.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt