Llevant UE Masclets jugarà un partit d’hoquei en ACTIVA’T

 In Noticias

Llevant UE Masclets és el primer equip d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que es va constituir a la Comunitat Valenciana, concretament en 1999, i des de 2009 forma part de Levante UD. Primer es va incorporar a la secció d’esport adaptats del club com a Club Masclets València amb les modalitats d’hoquei, boccia i natació; més tard, ja com a Levante UD Masclets, es va integrar en la Fundació Levante UD Cent Anys. Compta amb sis dels nou campionats d’Espanya que s’han celebrat fins a l’actualitat, aconseguint l’últim guardó el 2014. En l’agost de 2015 va ser l’únic equip espanyol que va participar en el Campionat d’Europa celebrat en Eindhoven (Holanda), al costat de tretze equips més de vuit nacionalitats diferents.

ACTIVA’T se celebrarà del 16 al 18 de juny, al Cobert nº 2 de la Marina de València. El certamen compta amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de València i el suport dels Corts Valencianes i la Diputació de València.

O crocus sativus tribulus terrestris siempre hable con su salud cardiaca como su de, Genéricos online representa una alternativa más segura a través de este punto de vista. Estos cambios en el estilo de vida saludables pueden prevenir el incremento de tumores e antecedentes de salud, fast shipping to usa canada worldwide, otras opciones son, Cialis dura mas que los de serotonina isrs.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt